Digital fullmakt

Ditt Apotek lanserer nå Digital fullmakt. Med en Digital fullmakt kan du gjøre hverdagen din enklere for deg selv og for dine pårørende. Digital fullmakt kan fylles ut på mobiltelerfonen til den personen som skal benytte seg av fullmakten, uten noe form for ekstra papirarbeid. Enkelt og greit!

Digital fullmakt


Last ned appen "Digital fullmakt" fra App Store her!

Last ned appen "Digital fullmakt" fra Google Play her!

Hva er Digital fullmakt?

Vi ønsker å tilrettelegge for deg, slik at du skal slippe å tenke på så mye annet. Derfor lanserer Ditt Apotek Digital fullmakt, for å gjøre hverdagen din litt enklere.

En Digital fullmakt er en fullmakt som erstatter den gamle "papirfullmakten", og som kan fylles ut digitalt på mobiltelefonen til den som skal bruke fullmakten. Alle kan bruke denne løsningen, den er enkel og trygg i bruk, og den beskytter alle persondata som lagres i appen. 

Den Digitale fullmakten lastes ned via en app på mobiltelefonen. Fullmakten fylles så ut i felleskap og oppbevars på mobiletelefonen til den som skal benytte fullmakten og hente ut medisiner. Deretter kan den Digitale fullmakten benyttes i apoteket på lik linje som andre fullmakter.

Digital fullmakt for Ditt Apotek er tilgjengelig for nedlasting fra Apple Store og Google Play. 


Last ned appen "Digital fullmakt" fra App Store her!

Last ned appen "Digital fullmakt" fra Google Play her!